top of page

Ombré Powder Brows

Wenkbrauwen met een natuurlijke uitstraling! 

Word wakker met perfecte wenkbrauwen! Dit scheelt iedere ochtend veel tijd. Ook zeer geschikt voor weinig haargroei of kale plekjes in de wenkbrauwen. Met permanente make-up zie je er op elk moment van de dag perfect uit. Ideaal voor in het zwembad, tijdens het sporten of in de sauna.

Je kunt je wenkbrauwen natuurlijk zelf bijtekenen met make-up, maar wanneer je dit iedere dag opnieuw moet doen is een (semi-)permanente oplossing wellicht een betere uitkomst voor jou. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van Permanente Make-up, of zou je graag langs willen komen voor een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op. 

Wat zijn Ombré Powder Brows? 

Dit is de nieuwste en meest verfijnde techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Door middel van een machine en een naaldje die met snelheid op en neer gaat in de eerste huidlaag, wordt er een mooi natuurlijk poedereffect resultaat behaald. Hierdoor geven we de wenkbrauwen een mooie vorm en lijken ze voller.

Het is een semi-permanente behandeling. Dit betekent, dat na ongeveer 1,5 tot 2 jaar het resultaat zal gaan vervagen. Het is aan te raden om dan een touch-up behandeling in te plannen. Dit laat toe dat de vorm en kleur jaarlijks aangepast kunnen worden, meegaand met de laatste wenkbrauw trends.

Voordelen van de behandeling:

Geschikt voor alle huidtypes

Resultaat gemiddeld 1,5 - 2 jaar

Geen kale plekken of littekens meer

Subtiel poeder-effect

Geen beschadiging van de huid

Elk moment van de dag perfecte wenkbrauwen

Werkwijze

Voordat de behandeling begint worden jouw wensen uitgebreid besproken en zal de gehele procedure van de behandeling worden uitgelegd. Ook zal er een toestemmingsformulier met je doorgenomen worden. Daarna gaan we over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met jouw wensen en de vorm van jouw gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zullen we starten met de permanente make-up.

 

 

Tijdens de behandeling staat hygiëne en veiligheid op de eerste plaats,

daarom volgen wij volledig de GGD richtlijnen.

De behandeling duurt circa 2,5 tot 3 uur.

Na 8 weken dien je terug te komen voor de na behandeling (inbegrepen in de prijs).

Ben jij geïnteresseerd?

Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Deze behandeling is niet via het online boekingssysteem in te plannen. 

Contact

Bedankt!

bottom of page